Winterwonderland — FOODIES IN HEELS Doorgaan naar inhoud
Altijd gratis verzending en voor 23.00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd.
Voor 23.00 uur besteld = dezelfde dag gratis verstuurd.

Winterwonderland

We laten je hieronder zien hoe je verschillende producten en accessoires kunt combineren om de perfecte sfeer te creëren voor je gasten. Met aandacht voor de seizoenen en met vaak wisselende foto's dagen we je uit om telkens weer op een andere manier van die perfecte tafel te genieten.

Behoefte aan nog meer inspiratie? Volg @foodiesinheels en @foodiesinheelsshop op Instagram. En we vinden het natuurlijk enorm leuk als je ons tagt in je foto's van jouw favoriete creaties.

Shop the look

Een tafelkleed dat instant meer sfeer aan je tafel gaat geven dan deze vindt je niet. De hoog kwalitatieve tafelkleden van het Franse merk Maison de Vacances zijn fantastische basis items voor je keukentafel. Combineren is hier ook gemakkelijk. Hier zie je een heerlijk winters tafereel gecombineerd met de vintage look borden in zacht okergeel van het Italiaanse Bitossi. De okergele borden matchen geweldig met het goudkleurige bestek en met de in Tsjechië mondgeblazen waterglazen van Anna von Lipa.

Dit warme en kleurrijke tafelkleed van het Franse Jamini is zowel voor de zomer als voor de winter uitermate geschikt. Het is maar net hoe je het combineert. Hier zie je dat de warme tinten van de borden gecombineerd met het tafelkleed een gezellige uitstraling geven. De verschillende lagen op tafel geven het geheel een extra rijke sfeer.

Hier is het geblokte tafelkleed van Maison de Vacances gecombineerd met de super sfeervolle groene borden van Enza Fasano uit Puglia. De kleuren kaki en oker zijn een match made in heaven. De mond geblazen martini- en waterglazen geven het geheel een fancy touch!

Hier zie je wederom dat je het werken in verschillende lagen heel goed door kan voeren, ook met placemats in combinatie met een tafelkleed. Fijn ook dat je niet meteen heel je tafelkleed in de was hoeft te doen als je ergens een vlekje hebt.