Verzendbeleid — FOODIES IN HEELS Doorgaan naar inhoud
Altijd gratis verzending en voor 23.00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd.
Voor 23.00 uur besteld = dezelfde dag gratis verstuurd.

Verzendbeleid

Verzendbeleid

Bestellingen worden met PostNL bezorgd. Ben je niet thuis, dan probeert de bezorger je bestelling bij de buren te bezorgen. Lukt dit ook niet, dan zal de bezorger je bestelling afgeven op een PostNL-punt bij jou in de buurt. Je ontvangt van PostNL altijd een email met daarin de track & trace code zodat je snel en makkelijk kunt zien waar je bestelling is afgeleverd. Als je de PostNL-app hebt, zul je ook een melding krijgen in de app. 

Track & Trace code

Je kunt de leverstatus van je bestelling volgen via de track & trace code die van ons en van PostNL ontvangt.

Verzendkosten

Bestellingen worden binnen Nederland, België en Duitsland gratis bezorgd. 

Levertijd

Foodies in Heels hanteert de volgende levertijden:

  1. Voor alle dagen, behalve zaterdag, geldt dat bestellingen geplaatst voor 23.00 uur dezelfde dag worden verstuurd. Dit betekent in de meeste gevallen dat deze bestellingen de volgende dag bij je worden bezorgd.  
  2. Bestellingen geplaatst op vrijdag na 23.00 uur en vóór zondag 23.00 uur worden verstuurd op zondag. Dit betekent in de meeste gevallen dat deze bestellingen op maandag bij je worden bezorgd. 

Bovenstaande levertijden zijn indicatief en het kan voorkomen, door bijvoorbeeld extra drukte bij vervoerders in bepaalde periodes, dat de levering iets langer duurt. 

Je hebt geen account nodig om een bestelling te kunnen plaatsen. Bij het invullen van de gegevens kun je het adres invullen waar je de bestelling graag ontvangt.