Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending (vanaf 50 euro) en vandaag vóór 23.59 uur besteld = vandaag verstuurd.
Vandaag vóór 23.59 uur besteld = vandaag verstuurd.

Blog

Bij Foodies In Heels zijn we tot over the moon als het gaat om lekker eten, mooie gedekte tafels en handige keuken hacks… en aangezien jij dit nu leest, delen wij dezelfde passie!

Waar dan ook op deze mooie wereld bezoek ik met regelmaat fabrieken om de fijnste stoffen te voelen en de meest prachtige keramische kunstwerken te bewonderen. Tijdens restaurantbezoekjes klets ik mijn voice recorder helemaal vol, om vervolgens met deze inspiratie nieuwe recepten te ontwikkelen in mijn eigen keuken. En zeg nu eerlijk… ik ben toch een mega bofkont dat ik op deze manier mijn hobby (lees: obsessie) met mijn mede Foodies mag delen.

Al mijn inspiratie, weetjes, tips en de hele mikmak ga ik bundelen, welke je voortaan hier kunt lezen. Reageer gerust door jouw bevindingen en/of hotspots met mij te delen, want zo werken we samen aan de knapste tafels met de lekkerste gerechten erop, geïnspireerd door de mooiste locaties!

“Because tafeldekken is life!”

Liefs, Maud

  • Tafel dekken voor Pasen: tips voor een onvergetelijke paastafel! - FOODIES IN HEELS

    Tafel dekken voor Pasen: tips voor een onvergetelijke paastafel!

    Zeg je Pasen, dan zeg je lekker lang weekend, family time, hopelijk mooi weer en genieten van lekker eten. Pasen is - na Kerst - mijn favoriete feestdag! Misschien schiet jij juist al in de stress als je eraan denkt, maar daar ben ik voor! Ik help je graag met het dekken van je paastafel, het vinden van lekkere recepten en zelfs het maken van je eigen paasdecoratie als je daar zin in hebt. Lees snel verder voor een flinke dosis inspiratie voor je paastafel.
    Lees meer
  • Hotspots voor een heerlijke getaway in Maastricht - FOODIES IN HEELS

    Hotspots voor een heerlijke getaway in Maastricht

    Struinen door het gezellige Wyck, neerploffen op een terrasje aan de Maas of de gezellige steegjes induiken voor een hapje en een borrel; een weekendje Maastricht voelt net aan als een mini-vakantie. Een perfecte bestemming dus voor je volgende vriendinnenweekend, bachelorette party of staycation met je lover. Van de Maastrichtse meiden in onze winkel heb ik deze inside-information gekregen over de állerbeste hotspots. Lees dus snel verder zodat je weet waar je straks moet lunchen, brunchen, dineren en slapen!
    Lees meer
  • DIY: (Kerst) servetten vouwen - FOODIES IN HEELS

    DIY: (Kerst) servetten vouwen

    Het is tijd om servetten te vouwen! Want zo’n feestelijke creatie is de finishing touch van je (kerst)diner. Met of zonder servetring; ik ben heel benieuwd of ik jou aan deze nieuwe hobby kan krijgen. In deze blog neem ik je in ieder geval stap voor stap mee in verschillende manieren om servetten te vouwen. Once you fold a servet, you never go back! En no worries, servetten vouwen is een beetje zoals pannenkoeken bakken: de eerste mislukt altijd.
    Lees meer
  • Een tafel dekken, hoe hoort het volgens de etiquette? - FOODIES IN HEELS

    Een tafel dekken, hoe hoort het volgens de etiquette?

    Je tafel dekken: Hoe heurt het nou volgens de etiquette? Ik leg je uit hoe je jouw tafel dekt ‘volgens de regels’, zodat deze er straks uitziet om door een ringetje te halen. Gelukkig leven we niet meer in de achttiende eeuw en mag je de etiquette tegenwoordig een béétje losser interpreteren, maar het is alsnog wel goed om een aantal basisregels te kennen.
    Lees meer
  • Kersttafel dekken: Zo maak jij indruk op je gasten - FOODIES IN HEELS

    Kersttafel dekken: Zo maak jij indruk op je gasten

    Zodra de temperaturen beginnen te dalen, kan ik niet anders dan met mijn hoofd al aan het kerstdiner zitten. Ik kan niet wachten, maar het kan ook stress met zich meebrengen. Er heerst altijd toch een soort druk op zo'n perfect gedekte kersttafel. Kerst is maar één keer per jaar, dus dan wil je het wel perfect doen. Gelukkig ben ik hier om je ruim van tevoren voor te bereiden op deze dagen. Met de volgende tips word jij een pro in het dekken van een kersttafel!
    Lees meer
  • 21 diner organiseren: zo zorg je voor de mooiste tafelstyling - FOODIES IN HEELS

    21 diner organiseren: zo zorg je voor de mooiste tafelstyling

    Het zit er bijna aan te komen: je wordt 21. En daar hoort natuurlijk het organiseren van een 21 diner bij. Ik heb een aantal tips voor je op een rijtje gezet die onmisbaar zijn voor een 21-diner. Weten hoe je je gasten van hun sokken blaast met een perfect georganiseerde én gestylede avond? Lees dan snel verder.
    Lees meer
  • Een heerlijk avondje met deze Sinterklaas snacks - FOODIES IN HEELS

    Een heerlijk avondje met deze Sinterklaas snacks

    Sinterklaas avond is de perfecte gelegenheid om niet te hoeven koken, maar in plaats daarvan de hele tafel vol te zetten met lekkere hapjes. Let's keep it simple. Deze drie kindvriendelijke Sinterklaas snacks zijn eenvoudig te maken, zodat de kleinste keukenbrigade jou ideaal kan ondersteunen. Een succes voor het hele gezin.
    Lees meer