Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending (vanaf 50 euro) en vandaag vóór 23 uur besteld = vandaag verstuurd.
Vandaag vóór 23.00 uur besteld = vandaag verstuurd.

Blog

Bij Foodies In Heels zijn we tot over the moon als het gaat om lekker eten, mooie gedekte tafels en handige keuken hacks… en aangezien jij dit nu leest, delen wij dezelfde passie!

Waar dan ook op deze mooie wereld bezoek ik met regelmaat fabrieken om de fijnste stoffen te voelen en de meest prachtige keramische kunstwerken te bewonderen. Tijdens restaurantbezoekjes klets ik mijn voice recorder helemaal vol, om vervolgens met deze inspiratie nieuwe recepten te ontwikkelen in mijn eigen keuken. En zeg nu eerlijk… ik ben toch een mega bofkont dat ik op deze manier mijn hobby (lees: obsessie) met mijn mede Foodies mag delen.

Al mijn inspiratie, weetjes, tips en de hele mikmak ga ik bundelen, welke je voortaan hier kunt lezen. Reageer gerust door jouw bevindingen en/of hotspots met mij te delen, want zo werken we samen aan de knapste tafels met de lekkerste gerechten erop, geïnspireerd door de mooiste locaties!

“Because tafeldekken is life!”

Liefs, Maud

  • Mallorca FOOD & VIEW hotspots - FOODIES IN HEELS

    Mallorca FOOD & VIEW hotspots

    If you only knew… dan zou het Spaanse eiland Mallorca wellicht een heel ander gevoel bij je oproepen. De autoriteiten zwaaien momenteel druk met hun knuppels; het is afgelopen met het “zuip it, untill you val op de grond van...

    Lees meer