Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending (vanaf 50 euro) en vandaag vóór 23.59 uur besteld = vandaag verstuurd.
Vandaag vóór 23.59 uur besteld = vandaag verstuurd.

Crispy Chili Olie

Een paar jaar geleden vond ik bij de toko: crispy chili oil. Na een keer proeven: VERSLAAFD! Als je dit eenmaal hebt geproefd wil je niet meer anders, ik smeer er zelfs mijn crackers met pindakaas mee in: goddelijk. Daarna zag ik op een blog iemand die het zelf maakte en hier was ik natuurlijk mega nieuwsgierig naar! En voila: ik heb nu een potje in de koelkast staan en dit was erg snel op moet ik zeggen. Ideaal bij wokgerechten, op een gebakken eitjes, over gegrilde groenten, alles wat een beetje: spice, crunch en smaakbom kan gebruiken: dit is je nieuwe BFF!

star
Vorig artikel Wraprolletjes 3 varianten!
Volgend artikel Geroosterde zalm met gestoofde doperwten

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden