Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending (vanaf 50 euro) en vandaag vóór 23.59 uur besteld = vandaag verstuurd.
Vandaag vóór 23.59 uur besteld = vandaag verstuurd.

Super healthy detox salade

Na een periode van veel verkeerde food-keuzes en tja ook wat drankjes hier en daar was ik op zoek naar een super gezonde salade om weer wat beter voor mijn lijf te zorgen. Ik kwam een raw-food salad tegen op een Amerikaans food blog en dat was de inspiratie voor mijn versie van deze super gezonde, maar (hoe fijn) vooral ook super lekkere salade! Vooral de crunch met specerijen die ik heb toegevoegd zorgt ervoor dat de salade naast een extra touch ook heel gezond wordt. Pompoenpitten en zonnebloempitten zijn echte superfoods, barstensvol vitamines en mineralen. Dit geldt ook voor de kurkuma waar de pitten in zijn geroosterd, dit wordt ook wel de “helende, magische wortel” genoemd. Do I need to say more? Voor m’n man en kids heb ik er een stukje vlees bij geserveerd, maar ik was blij met alleen deze gezonde salade! Hij staat hier inmiddels regelmatig op tafel.

star
Vorig artikel Pompoenpasta
Volgend artikel Choco-coco energy bar

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden