Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending (vanaf 50 euro) en vandaag vóór 23.59 uur besteld = vandaag verstuurd.
Vandaag vóór 23.59 uur besteld = vandaag verstuurd.

Mallorca FOOD & VIEW hotspots

If you only knew… dan zou het Spaanse eiland Mallorca wellicht een heel ander gevoel bij je oproepen. De autoriteiten zwaaien momenteel druk met hun knuppels; het is afgelopen met het “zuip it, untill you val op de grond van ellende” gedrag van het huidige massatoerisme. Tijd voor een nieuw – en terecht – imago! Behoefte aan geweldig eten met uitzicht over de heldere Balearische zee? Voeg dan Mallorca maar heel rap toe aan je wishlist. Ik ben echt groot fan… dus ik help je graag een beetje op weg met deze niet te missen hotspots, in willekeurige volgorde:

  1. Castell Son Claret - Es Capdellà

Geweldig hotel en daarnaast twee heerlijke restaurants. Ik heb hier zo’n fijne avonden gehad. Rustig, vredig sfeertje, alles mooi en lekker. Ja… helemaal top!

 

  1. Ponderosa Beach - Can Picafort

Tja, helaas dus een van de plekjes die geen plaats meer hadden voor ons. Super jammer, maar boek gewoon op tijd en dan jij er nog wel naar toe.

  1. Assaona -Palma de Mallorca

Houd je van sushi? Bij deze beach club midden in Palma smaakt het niet alleen verrukkelijk, het ziet er nog eens allemaal prachtig uit. Reserveren is noodzakelijk, want het is een zeer populaire plek.

  1. Purobeach Illetas 

Voor azuurblauw water hoef je heus niet naar de Malediven hoor! Het is een zeer fijne beach club, maar er zit geen strandje dus voor hele kleine kids is het naar alle eerlijkheid geen aanrader. Handig to know: hier hebben ze ook een minimum bedrag dat je moet besteden, dus even rekening mee te houden.

 

  1. Balneario Illetas

Lekker plekje, met azuurblauw water in een toch wel beetje druk baaitje. Desalniettemin: met z’n allen genieten van al het moois hier!

  1. Can Gavella - Platja de Muro

Dit tentje ligt in het Noord‑Oosten van Mallorca. Helaas is het ons nog nooit gelukt om hier te eten, want ook hier geldt vol = vol. Maar hier schijn je uitmuntende paella te kunnen eten.

  1. Cap Falcó Beach - Calvia

In relaxte sfeer eten met je voetjes in het zand, aan dit heerlijke kleine mini baaitje. Het eten is geen haute‑cuisine, maar het uitzicht maakt hier alles goed!

  1. Beach Club Gran Folies - Port d'Antratx

Gegarandeerd een heerlijke middag bij deze prachtige beach club met prima eten en het allermooiste uitzicht. Zeer populair, dus tijdig reserveren is een must.

  1. Sumailla - Port d'Antraxt

OMG…. de lekkerste sushi in tijden heb ik hier gegeten! Probeer zéker de sushi met soft shell.

 

  1. Cappuccino Grand Cafe - Port de Pollenca

Gewoon altijd fijn een Cappucino Grand Cafe. Deze ligt heerlijk óp het strand!

 

  1. Livingdreams Mallorca ‑ Restaurant 19 by Livingdreams

Een prachtige lifestyle winkel waar je álles wil hebben. Maar… daarachter ligt een grote tuin  met een droom van een terras waar je waanzinnig kan lunchen en dineren (als ik velen moet geloven). Ik heb even snel een bezoekje gebracht aan de winkel, maar we waren op doorreis en helaas hebben we hier niet kunnen eten. Maar please, ga hier naar toe!

 

  1. Anima Beach Palma

Midden in Palma! We zijn hier zelf niet geweest, maar schijnt gruwelijk de moeite waard te zijn.

  1. Zhero Beach Club

Zaten er maar meer dagen in een vakantie, want ook deze hebben we nog niet kunnen bezoeken. Maar deze wil ik jullie ook niet onthouden!

  1. Cala sa Nau

Een heerlijk lekker strandje, dus kom vroeg wanneer je een ligbedje wil! Het eten is hier ongekend goed voor een beach club!

  1. Cappuccino Grand Cafe - Valldemossa

Huh… deze zag ik net ook al voorbij komen. Klopt! Maar dan op een andere fantastische plek met heerlijk eten!

 

  1. Cassai Beach House - Sant Jordi

Het dorpje an sich is niet echt de moeite, maar hier een middag zitten is geweldig. En na de lunch zijn er genoeg mooie baaitjes in de omgeving om te ontdekken. 

 

  1. Coco Beach House - Cala Ratjada

Wederom een dorpje wat je mag overslaan, maar wát een prachtige plek met extreem goed eten. Ook hier liggen in de buurt geweldig mooie strandjes.

 

  1. La Residencia, A Belmond Hotel - Deià

Luxe alom in dit hotel. Werkelijk álles is mooi hier en het eten is fenomenaal. Restaurant La Olive is een van de meest romantische plekjes ever!

 

  1. Patiki Beach - Sóller

Dit deel van Mallorca is wel echt het allermooist qua natuur en deze beach club past daar prima tussen. Verwacht niet de mooiste beach club, maar het eten is waanzinnig.

  1. Can Bordoy Grand House & Garden - Palma de Mallorca

Een hotel met een niet normaal fijn restaurant: Botanic.

  1. The Merchants ‑ Steakhouse & Grill - Palma de Mallorca

Een hotel en restaurant met een indrukwekkend interieur. De kwaliteit van het eten is erg goed. Probeer hier de Kale Salad; een van de beste ooit. Wij aten in de binnentuin, een heel fijn plekje.

  1. Na Petra Restaurant - Portopetro

Mega leuk dorpje aan een haven. Het eten hier was ongeveer het beste wat ik heb gehad in Mallorca. Stap ook even naar binnen mocht je buiten zitten, want het interieur is waanzinnig!

 

  1. Yaya's

Vlakbij Cala D’Or. Deze kreeg ik getipt want het eten is schijnbaar erg goed.

  1. Nama

Jammer maar helaas: geen plek voor ons. Blijkbaar is het eten hier fantastisch en het uitzicht mensen...! 

  1. Es Roar - Sant Elm

Basic restaurant met een geweldig uitzicht op een baai. Ik hou enorm van de balans: Glam& Autenthiek op vakantie. Wij zijn hier met een boot aangekomen, tijdens een dagje varen. Heerlijke paella hier!

  1. Hotel Cappucino - Palma de Mallorca

Prachtig interieur hier aan een leuk plein in Palma. Ook erg lekker eten.  

  1. Fornet de la Soca - Palma de Mallorca

De bakker moet je alleen al even gaan bekijken om zijn interieur.

 Liefs Maud

Vorig artikel Keukenstyling: je keukennis restylen - Herfst editie
Volgend artikel Teixits Vicens

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden